Betonzagen

Voor betonzagen is Boorbedrijf Thomassen uit Barneveld het bedrijf dat u zoekt. Voor een zeer bescheiden prijs zorgen wij voor professioneel zaagwerk. Onze vakmensen hebben de ervaring en expertise in huis om met de modernste machines de klus te klaren. Zij houden de vaart in uw (ver)bouwproject en behoeden u voor schade, vertragingen, problemen of extra kosten.

Prettige en prijsvriendelijke service

Als bedrijf of particulier rekent u op kwaliteit. Met onze service weet u zeker dat het betonzagen op de gewenste tijden, met de juiste bouwtekeningen, en volgens de gemaakte afspraken en prijzen gebeurt. Of u nu met een nieuwbouwproject van start gaat of een renovatie op de planning heeft staan: wij hanteren de betonzaag om kozijnen, leidingen, afwerkingen en constructies perfect vorm te kunnen geven. 

Zagen in gehard beton

We zijn gespecialiseerd in het zagen in gewapend beton. Zo zagen onze experts met de modernste apparaten gaten, sleuven en andere uitsparingen in het beton voor bijvoorbeeld het plaatsen van kozijnen, deuren of verwarming.

Met dezelfde precisie realiseren we ook boringen in gewapend beton.

Trapgat laten zagen door Boorbedrijf Thomassen uit Barneveld

Voor hat zagen van een trapgat is inzicht en precisie vereist. Onze specialisten komen langs om met het beste materieel het gat volgens uw tekeningen en afspraken te zagen. Uiteraard is het binnen uw project noodzakelijk dat de leidingen, kozijnen en afwerkingen perfect passen. De opening van het trapgat moet dus tot op de millimeter kloppen. Dit bereiken wij met onze kaarsrechte zaagsneden. 

Zagen in beton of een specifieke steensoort? Dat is voor ons geen enkel probleem. Dankzij de expertise van Boorbedrijf Thomassen krijgt u iedere denkbare sleuf, elk (trap)gat of andere uitsparing op de gewenste plek. Met onze wandzaagmachine kunnen we tot wel 72 centimeter diep zagen in praktisch alle soorten verhardingen. Wordt het dikker, dan kunnen we onze draadzaagtechniek toepassen.

Snel, perfect en voor een lage prijs uw trapgat of andere verhardingen laten zagen? Bel direct 0342 414069.

We beschikken over diverse diamantzagen om diverse zaagwerkzaamheden netjes en secuur uit te voeren. 

Lees meer