Diamantboren

De ene keer gaat het om gaten met een diameter van 12 millimeter, de andere keer om gaten van een meter. Hoe groot of uitdagend uw project ook is, wij gaan altijd nauwkeurig te werk. Voor al het zakelijke en particuliere boor- en zaagwerk in Midden-Nederland doet u daarom een beroep op Boorbedrijf Thomassen uit Barneveld.

Leidingwerk en luchtkanalen

Bij loodgieters- en elektriciteitswerkzaamheden heeft u altijd te maken met gaten en sleuven in wand of vloer. Wij boren deze voor onder meer:

  • doorvoeren (voor toilet of wasbak)
  • (centraal)dozen
  • elektriciteitspijpen
  • spotjes

In kantoren, schoolgebouwen en andere bedrijfspanden kunt u te maken krijgen met het veranderen of aanleggen van luchtkanaalsystemen. Vooral bij bestaande gebouwen is het noodzaak dat er vakmensen aan het werk zijn die netjes en secuur werken, en overlast zoveel mogelijk vermijden. Ook deze werkzaamheden verzorgen wij graag voor u.

Wegen- en waterbouw

Stuit u in de aanleg van rioleringen of afwateringen op werkzaamheden die met een diamantboor verricht moeten worden? Onze wagens zijn altijd uitgerust met een groot assortiment boren tot in ieder geval 380 millimeter. Aan de zaak hebben we diamantboren liggen tot en met 1000 millimeter.

Tijdens klussen aan wegen of waterwerken is er vaak geen water en stroom aanwezig. Wij hebben altijd water bij ons om diamantboringen uit te kunnen voeren. Voor stroom nemen wij kosteloos een aggregaat mee. Voor een snelle afhandeling is het handig dat we van tevoren weten of u hier gebruik van wilt maken.

Afzuigkappen en kachels

Laat u een nieuwe keuken plaatsen? Dan zorgen wij voor de juiste afzuigkapdoorvoer in uw woning. Ook als u een nieuwe warmtebron in huis krijgt en een rookkanaal nodig heeft voor de rookafvoer van de open haard, gas- of houtkachel, kunnen we u helpen. Wij zorgen voor de gaten of sparingen in de vloer of wand om het rookkanaal op aan te sluiten.

In uw woning wilt u zo min mogelijk overlast hebben van de werkzaamheden. Onze vakmensen gaan snel en adequaat te werk, zodat u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe keuken of kachel. 

Chemische verankering

Voor bevestigingen van machines, staalconstructies en bewapening heeft u gaten nodig voor chemische verankering of stekeinden. De gaten kunnen op 2 manieren geboord worden. Voor bewapend beton worden diamantboringen toegepast. Als de bewapening in het beton niet aangetast mag worden, maken we gebruik van droogboren.

De chemische verankering volledig uitbesteden? De gaten, ankers, chemische lijm en montering worden verzorgd door ons boorbedrijf uit Barneveld.

Gaat u van start met een nieuwbouwproject of verbouwing?

Boorbedrijf Thomassen boort gaten voor diverse toepassingen voor bedrijven en particulieren. Wilt u meer informatie over onze diensten of direct een afspraak maken?

Ook voor ankergaten in steen, betonvloeren of betonwanden zijn wij u van dienst.

Lees meer