Diamantzagen

Bij zaagwerkzaamheden maken wij gebruik van allerlei verschillende machines om het zaagwerk in elke gewenste dikte nauwkeurig en zorgvuldig uit te voeren. In overleg met u bepalen we of het uitgezaagde beton kan vallen, eruit gehesen of gestempeld moet worden.

Sloopwerkzaamheden

Bij het slopen van winkels, kantoren, flats of schuren maken wij de gewenste zaagsneden in onder meer stenen muren, betonwanden en betonvloeren. We hebben standaard machines bij ons, waarmee we tot 27 centimeter diep kunnen zagen. Met onze handzaagmachines, wandzaag met geleiderail, dieselvloerenzaag en elektrische vloerenzaag hebben we voor elke situatie de juiste apparaten tot onze beschikking. 

Geen stroom op de locatie?

Wij beschikken over een zwaar stroomaggregaat, zodat de werkzaamheden snel en volgens planning kunnen worden uitgevoerd.

Leidingwerk

Gaat u aan een renovatieklus beginnen en is er geen kruipruimte onder de vloer aanwezig? Voor het (om)leggen van rioleringen brengen wij sleuven aan.

Voor het plaatsen van radiatoren en afvoeren zagen wij sleuven in de vloer.

Kozijnen, ramen en deuren

In betonnen en stenen muren van alle diktes maken wij uitsparingen voor onder meer kozijnen, ramen en deuren. Onze specialisten leveren, mede door de modernste machines, zeer nauwkeurig en recht vakwerk.

Agrarische situaties

Voor de agrarische sector voeren wij zaagwerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan onder meer:

  • het zagen van openingen in gierkelders
  • het loszagen van boxdekken of siloplaten
  • het paszagen van steltonplaten
  • het doorzagen van erfverhardingen

Particulieren

Uw keukenapparatuur of plasmascherm netjes wegwerken? Wij verzorgen sparingen in muren en vloeren. Ook voor aanpassingen aan uw aanrechtblad kunt u bij ons terecht. We werken zeer secuur en zagen tot op de millimeter nauwkeurig.

Naast klussen binnenshuis realiseren we ook zaagwerkzaamheden voor in de tuin. 

Wilt u bijvoorbeeld natuursteen of betonnen steentegels op maat laten zagen? Op onze bedrijfslocatie in Barneveld beschikken we over een zeer nauwkeurige en grote zaagtafel, zodat wij elk gewenst formaat kunnen zagen. Deze werkzaamheden voeren we altijd op afspraak uit, ook ’s avonds of op zaterdag.

Staat de zaagtoepassing die u nodig heeft niet beschreven onder onze diensten? Wij realiseren al het zaagwerk in steen, beton, asfalt, prefab-betonelementen, natuursteen, straatwerk of andere verhardingen.

Lees meer

Boorbedrijf Thomassen zaagt gaten voor diverse toepassingen voor bedrijven en particulieren. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Neem contact met ons op