De diensten van Boorbedrijf Thomassen uit Barneveld

In de bouw heeft u specifieke boringen en gaten nodig. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van ventilatiesystemen, elektra, waterleidingen of lichtkoepels. Ook als particulier kunt u gaten en uitsparingen in uw pand laten aanbrengen voor bijvoorbeeld deuren, ramen of trapgaten. Boorbedrijf Thomassen uit Barneveld voert alle denkbare boor- en zaagwerkzaamheden in Midden-Nederland voor u uit.

Deskundige betonboringen

Wij werken altijd met modern en professioneel materieel, zodat iedere mogelijke boring snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Toch maakt mensenwerk het verschil. Met de machines werken onze medewerkers snel en effectief, en leveren ze perfectie tot in de details. Precies wat u nodig heeft om uw nieuwbouw- of verbouwproject betaalbaar en volgens planning te houden.

Flexibel

Voordat we aan een project starten, is niet altijd duidelijk welk gereedschap we nodig hebben. Onze teams gaan daarom altijd op pad met een bedrijfswagen compleet met een groot assortiment aan gereedschap. Boren van 12 tot 380 millimeter hebben we standaard bij ons. Onze goed onderhouden machines staan, net als wij, klaar voor alle denkbare uitdagingen.

Aanvullende werkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in betonboringen en betonzagen, maar ook voor andere werkzaamheden komen onze vakmensen naar u toe. Voor het aanleggen van sleuven voor elektriciteitsbedradingen, waterleidingen en andere uitsparingen, freest Bouwbedrijf Thomassen muren voor particulieren en zakelijke klanten.

diamantboor kopen

Muurfrezen
Het frezen van uw muur moet natuurlijk nauwkeurig gebeuren. De afmetingen, de diepte en hoeken moeten tot in detail kloppen. Dankzij onze gereedschappen en technische expertise zijn wij in staat om praktisch alle vormen te frezen in uw muur, ook op moeilijk bereikbare plekken.